Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-paragnosten.net


  Online paragnosten uit Nederland geven paranormaal advies
Paswoord vergeten?
     
  Online paragnosten uit Nederland geven paranormaal advies. Hier krijgt u online hulp en advies van paragnosten uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op online-paragnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena,

Weer had je gelijk zoals altijd. Alles op werkgebied is uitgekomen. Nu hij nog… maar daar heb ik ook alle vertrouwen in, you just know. Ik bel je snel weer over het vervolg.

Lieffffssssss




Ervaring van D met paragnost Alena   Ervaring van D met paragnost Alena   Ervaring van D geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Alena is mijn medium vriendin, een hart van goud en staat mij elke dag te woord als ik haar nodig heb, ze is 1 van de beste mediums die ik heb gesproken,is 1 dikke dikke aanwinst op deze hele lijn.




Ervaring van A & s  met paragnost Alena   Ervaring van A & s  met paragnost Alena   Ervaring van A & s geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Remon
  Ervaring met paragnost Remon
  Remon, zo dankbaar voor jouw consult. Je kon de situatie heel goed omschrijven en heel duidelijk invoelen op de persoon waar ik een date mee had en verklaren wat zich momenteel bij hem afspeelt en hoe ik vertrouwen kan blijven hebben. Ik heb hier ontzettend veel aan gehad en kan iedereen aanraden om jou te contacteren. Je bent een topper.
E.L.




Ervaring van E.L. met paragnost Remon   Ervaring van E.L. met paragnost Remon   Ervaring van E.L. geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieverd
Ik moest op examen
Jij zei luister naar je zoon.
Hij weet de modules en leert jou.
Heb ik gedaan.
Alles lukte,
Ik ben geslaagd
Super blij
Magisch..met een 7
Vertrouwen dat ik ook meer kan dan ik dacht
Knuffel xxxxxxx




Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena
Beide voorspellingen zijn uitgekomen wauwwww. Hartelijk dank en je hoort me gauw weer.
Groetjes van Ingrid




Ervaring van Ingrid met paragnost Alena   Ervaring van Ingrid met paragnost Alena   Ervaring van Ingrid geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra
Je bent echt mijn levende engel. Jouw voorspelling over me dochter is ook uitgekomen. Bedankt voor je adviezen en ook bedankt voor jou geduld en dat je altijd een luisterend oor biedt.
Dikke knuffel van I




Ervaring van I met paragnost Cassandra   Ervaring van I met paragnost Cassandra   Ervaring van I geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Hoi Beau, ik wil je hierbij ontzettend bedanken voor de steun die je mij hebt gegeven de afgelopen tijd in de moeilijke situatie rondom de instanties mbt mijn kinderen. Je heb met al die tijd aangegeven dat het goed zou komen en zoals het er nu naar uitziet gaat het ook goed komen. Je hebt mij helpende handvatten gegeven en geleerd met de situatie om te gaan en actie te blijven ondernemen om te vechten voor rechtvaardigheid. Je heldere inzichten kloppen altijd en je bent echt de beste op de lijn. Bedankt voor alles.




Ervaring van Mareille  met paragnost Beau   Ervaring van Mareille  met paragnost Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Patries, een topvrouw met een gouden hart en voorspellingen die altijd uitkomen.Top paragnoste met heel goede voorspellingen, komen ook daadwerkelijk uit.




Ervaring van Bea met paragnost Patries   Ervaring van Bea met paragnost Patries   Ervaring van Bea geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dank voor jouw input. Het klopte als een bus. De neef heeft mij gebeld. Hij gaat wat opruimen en schoonmaken in het huis van zijn oom. Ook is hij in noodgevallen beschikbaar. Het is hem nu allemaal wat teveel. Ik had een heel fijn gesprek met hem. Liefs.




Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ik moet je echt bedanken Yuorah. Je bent een heel eerlijk medium die het zegt zoals het is.
Dank U wel voor het mooie consult. Liefs, Anna.




Ervaring van Anna met paragnost Yuorah   Ervaring van Anna met paragnost Yuorah   Ervaring van Anna geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wat een engel, u bent zo rustgevend en eerlijk. Zo blij dat u op deze lijn werkt




Ervaring van Olivia met paragnost Nina   Ervaring van Olivia met paragnost Nina   Ervaring van Olivia geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Martin
  Ervaring met paragnost Martin
  In deze reading kreeg ik onmiddellijk een antwoord op mijn vraag, zonder ze gesteld te hebben. Heel erg straf wat hij doet. Alles wat hij me vertelde, was juist. Dankjewel Martin.




Ervaring van R met paragnost Martin    Ervaring van R met paragnost Martin    Ervaring van R geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Martin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Biba
  Ervaring met paragnost Biba
  Lieve Biba
Je bent heel aangenaam om mee te praten. Je ziet de situatie klaar en duidelijk zoals die op dat moment is en je ziet de toekomst heel helder. Ik raad je heel erg aan. Veel Licht en Liefde. F




Ervaring van Faith met paragnost Biba   Ervaring van Faith met paragnost Biba   Ervaring van Faith geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.




Ervaring van Nadia  met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nadia  met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nadia geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Bedankt voor je consult lieve Romyna, was weer top en super fijn je telefonisch nog te horen. Je kon weer alles netjes benoemen. Ik kon je nog net op tijd bedanken, mijn credits waren net op en daarom haakte het van zelf af sorry daarvoor. Dikke knuffel A. X




Ervaring van A. met paragnost Romyna   Ervaring van A. met paragnost Romyna   Ervaring van A. geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mayela
  Ervaring met paragnost Mayela
  Open, eerlijk, recht door zee. Geeft details die niemand weten kan door een telefoon en het belangrijkste, oordeelt niet. Laat men eigen keuzes maken.

Top. Dankjewel,

Wendy




Ervaring van Wendy met paragnost Mayela   Ervaring van Wendy met paragnost Mayela   Ervaring van Wendy geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Luna M
  Ervaring met paragnost Luna M
  Lieve Luna M,

Atijd spijker op de kop slaan, dat doet ze, ze is zoo ongelooflijk goed.
Voorspellingen komen ook altijd uit.
Ze komt met uitspraken en voorspellingen dat je echt perplex doen staan, ongelooflijk goed!
Nu ook weer zo veel dingen uitgekomen.

Lieve Luna M jij bent GOUD waard.
Dank je voor je zuivere voorspellinten die keer op keer weer uitkomen.
Xxx M





Ervaring van M met paragnost Luna M   Ervaring van M met paragnost Luna M   Ervaring van M geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ana
  Ervaring met paragnost Ana
  Dag Ana.
Wat ben jij goed betrouwbaar, eerlijk, zeer welbespraakt en humor. Alles in detail weet ze te beschrijven, en kan als geen ander invoelen. Thx Diana




Ervaring van Diana met paragnost Ana   Ervaring van Diana met paragnost Ana   Ervaring van Diana geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Hoi Gunter

Bedankt voor je mooie en duidelijke kaartlegging, heb er veel aangehad en zal jou zeker weer eens bellen, groet Renate.




Ervaring van Renate met paragnost Gunter   Ervaring van Renate met paragnost Gunter   Ervaring van Renate geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dank je wel voor je raad. Deed echt deugd. Ik laat je weten hoe het vordert. Lieve knuffel Louisa. Ik vond het een geweldig consult. Top.
Ik bel jou zeker nog terug.
Groetjes A.




Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bibi
  Ervaring met paragnost Bibi
  Bibi wat ben je een ontzettend lieve vrouw.
Telkens ben ik weer verbaasd hoe goed jij dingen kunt aanvoelen en voorspellen. Of het nu relaties, werk of financien betreft je voorspellingen zijn tot heden altijd uitgekomen. Je wind er geen doekjes omheen zoals we dat in Nederland zeggen, maar je zegt waar het op staat. Dankjewel voor de fijne gesprekken en de rust die je geeft.




Ervaring van Noa met paragnost Bibi   Ervaring van Noa met paragnost Bibi   Ervaring van Noa geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellah
  Ervaring met paragnost Ellah
  Ellah topper. Ze gaf me vertrouwen en vertelde me positief te denken, ze wist direct te zeggen wat mijn probleem was. Hoop dat het goed komt ik bel je zeker terug. Bedankt Francine.




Ervaring van Francine met paragnost Ellah   Ervaring van Francine met paragnost Ellah   Ervaring van Francine geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida, je bent een knappe madam. Zonder één woord weet je alles te vertellen. Je bent een echte aanrader.





Ervaring van Chantal met paragnost Sharida   Ervaring van Chantal met paragnost Sharida   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hoi Sharida, wil je bedanken voor je duidelijke consulten. Elke keer weer zit je er knal op en gebeuren de dingen zoals je ze me vertelt. Verbazingwekkend en ook bedankt voor de rust die je me telkens geeft.




Ervaring van Dina met paragnost Sharida   Ervaring van Dina met paragnost Sharida   Ervaring van Dina geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Altijd is het fijn om met u te praten Lili. En opnieuw is er weer wat uitgekomen. Ik heb een nieuwe woning. Bedankt, en tot later xx




Ervaring van Kaatje met paragnost Lili   Ervaring van Kaatje met paragnost Lili   Ervaring van Kaatje geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Deze dame is gewoon fantastisch. Ik heb haar in de loop van vorige week gebeld en zat zonder vraagstellingen er juist op. W




Ervaring van W met paragnost Jeannet   Ervaring van W met paragnost Jeannet   Ervaring van W geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cor
  Ervaring met paragnost Cor
 
Hoi Cor, wilde even laten weten dat je me enorm heb geholpen, ben je er zeer dankbaar voor. Ook de voorspellingen die je gedaan heb komen nu allemaal op z,n plekje.
Liefs Elsa.




Ervaring van Elsa met paragnost Cor   Ervaring van Elsa met paragnost Cor   Ervaring van Elsa geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Gewoon de allerbeste. de allerfijnste die je begrijpt die de dingen goed aanvoelt, weet en ziet. Bij Olga kun je altijd terecht.
Liefs NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Hey Romyna ik ben echt zo blij meid je voorspelling is uitgekomen ik en B hebben terug een relatie en ik heb ook terug contact met men dochter. Ik meen dit echt oprecht jij bent echt de beste van mediums dat ik al gesproken heb.
Groetjes S




Ervaring van Soraya  met paragnost Romyna   Ervaring van Soraya  met paragnost Romyna   Ervaring van Soraya geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Beste Isha,

Via deze weg wil ik je bedanken voor de uitstekende begeleiding die je me tot nu toe al hebt gegeven. Je bent 1 van de beste coaches des levens die ik al ooit ontmoet heb. Ook in de voorspellingen bent u uiterst precies en dit op werkelijk alle fronten. Ongelofelijk hoe snel jij uit gecompliceerde situaties de rode draad vind en kan zeggen hoe het zal evalueren. Zal je zeker nog terug contacteren ...nogmaals dank.




Ervaring van AgCafe met paragnost Isha   Ervaring van AgCafe met paragnost Isha   Ervaring van AgCafe geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erkan
  Ervaring met paragnost Erkan
  Ik kan niks anders zeggen dan dat je een warmhartige paragnost bent, Bedankt voor de inzichten die je mij hebt gegeven.





Ervaring van Vanessa met paragnost Erkan   Ervaring van Vanessa met paragnost Erkan   Ervaring van Vanessa geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Madeleine
  Ervaring met paragnost Madeleine
  Madeleine, Je doet dat heel goed. De warmte en betrouwbaarheid die jij overbrengt, ik heb er geen woorden voor. Veel liefs




Ervaring van Lotte met paragnost Madeleine   Ervaring van Lotte met paragnost Madeleine   Ervaring van Lotte geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Ik heb je vanmorgen gesproken en wat je doorgaf was heel erg verhelderend. Heeft heel veel duidelijkheid gegeven. Er wordt eerlijk naar de situatie gekeken en dat op een vriendelijke en begripvolle manier overgebracht. Vol van empathie en daarbij diepgaand gesprek gehad. Er is veel aan het licht gekomen op vragen waar ik mee zat en zelf niet uitkwam. HARTELIJK dank Caroline.




Ervaring van Anja met paragnost Caroline   Ervaring van Anja met paragnost Caroline   Ervaring van Anja geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Lieve Anitta, wat een mooie reading net gehad van je, heel blij mee ook de boodschappen die je me gaf van mijn overleden dierbare. Heel erg dankbaar voor.

Liefs Jo





Ervaring van Jo met paragnost Anitta   Ervaring van Jo met paragnost Anitta   Ervaring van Jo geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Madeleine
  Ervaring met paragnost Madeleine
  Beste Madeleine,

Intuitief heb ik u geraadpleegd voor mij belangrijke relationele en zakelijke vraagstukken.

U bent spatzuiver, geeft heldere adviezen en inzichten die heel waardevol zijn. Ik hoop dat velen u ook benaderen zodat zij ook de juiste antwoorden en inzichten krijgen op hun vragen.
Hartelijke groet,
Rob







Ervaring van Rob met paragnost Madeleine   Ervaring van Rob met paragnost Madeleine   Ervaring van Rob geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Online-paragnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Online-paragnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-paragnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-paragnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden